DADES IDENTIFICATIVES. En compliment amb el deure d’informació recollit en article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a continuació es faciliten les següents dades: l’empresa titular de www.emser2002.com és Empresa municipal de serveis 2002 S.L.U (Des d’ara Emser 2002) amb domicili a aquests efectes en Calvari, 2 07460 Pollença (Espanya), número de CIF: B57162232. Correu electrònic de contacte: emser@ajpollenca.net del lloc web. Telèfon de contacte: 971 53 45 73.

PROTECCIÓ DE DADES. Emser 2002 compleix amb les directrius del Reglament General de Protecció de Donats, i altra normativa vigent, i vetlla per garantir el correcte ús i tractament de les dades personals de l’usuari. Per a això, al costat de cada formulari de recapto de dades de caràcter personal, en els serveis que l’usuari pugui sol·licitar a Emser 2002, de fer saber a l’usuari de l’existència i acceptació de les condicions particulars del tractament de les seves dades en cada cas, informant-li de : (i) el responsable del tractament, (ii) la finalitat del mateix, (iii) la causa legitimadora, (iv) els possibles destinataris de les dades, (v) el procediment per exercir els drets d’accés, rectificació, oposició, supressió, limitació al tractament i portabilitat, així com, en els casos en què les dades no s’hagin obtingut del propi interessat, de (v) la procedència i les categories de dades tractades. Així mateix, Emser 2002 informa que dóna compliment a la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic i li sol·licitarà el seu consentiment al tractament del seu correu electrònic amb fins comercials en cada moment.

PRIPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL. Emser 2002 és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en la mateixa (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors , estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d’ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.), titularitat de Emser 2002 o bé dels seus llicenciants. Tots els drets reservats. En virtut del que disposen els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de Emser 2002. L’usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de Emser 2002.

ENLLAÇOS. En el cas que en www.emser2002.com es disposessin enllaços o hipervincles cap a altres llocs d’Internet, Emser 2002 no exercirà cap tipus de
control sobre aquests llocs i continguts. En cap cas Emser 2002 asumirá cap responsabilitat pels continguts d’algun enllaç pertanyent a un lloc web aliè.

LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT. Emser 2002 no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin ocasionar, a títol enunciatiu, errors o omissions en els continguts, falta de disponibilitat del portal o la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.

MODIFICACIONS I ACTUALITZACIONS. Emser 2002 es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda en la web, de la configuració, disponibilitat i presentació d’aquesta.