Ecovidrio, en col·laboració amb la Conselleria de Medi Ambient i Territori del Govern Balear, ha posat en marxa la iniciativa “Separar el Vidre ens Uneix”, amb l’objectiu de fomentar el reciclatge d’envasos de vidre durant 16 fires i festes populars celebrades a les illes els propers mesos.

Durant la campanya s’instal·laran estands informatius per conscienciar la ciutadania sobre com reciclar correctament els residus i els beneficis ambientals del reciclatge d’envasos de vidre. En aquests estands també s’organitzaran tallers infantils per sensibilitzar els més petits sobre temes mediambientals.

Així mateix, s’instal·laran contenidors amb imatges de la campanya als llocs on se celebren les fires i s’informarà els comerciants i hostalers sobre el seu correcte ús. Tots aquells que dipositin els seus envasos de vidre als contenidors vinilats tindran l’oportunitat de participar en un concurs d’una cistella amb productes locals envasats de vidre.

La campanya s’ha presentat aquest matí a Pollença, on se celebrarà aquests dies la Fira del Vi. En els propers mesos, la campanya “Separar el Vidre ens Uneix” estarà present a altres fires locals de Formentera, Menorca, Eivissa i Mallorca.

La presentació de la campanya ha comptat amb la presència de Sebastià Sansó, director general de Residus i Educació Ambiental de la Conselleria de Medi Ambient i Territori del Govern Balear; el Batle de Pollença, Tomeu Cifre, Iván Tolsà, tècnic de gerència d’Ecovidrio a les Balears, així com els mebres del consistori Francisca Cerdà, Maria Buades, Miquel Àngel Sureda, Miquel Llobeta i Joana Aina Campomar i el president de l’associació Vi Primitiu Josep Bibiloni.