Aquest dilluns 22 de març és el dia mundial de l’Aigua, i per això EMSER ha organitzat diverses activitats a les escoles del municipi, concretament a la franja de primer a quart curs de primària. Dues monitores han anat informant els alumnes de la necessitat d’estalviar aigua. De mitjana, una persona consumeix 132 litres a el dia, segons xifres de l’INE. Fer un ús responsable de l’aigua per a consum propi és una responsabilitat individual i, en qüestió de la llar, som nosaltres els que hem de saber gestionar el seu consum de la forma més adequada. A l’ésser un bé escàs, i molt més en una illa com Mallorca, hem de prendre consciència del valor de l’aigua, de l’escassetat que pot ocasionar el canvi climàtic  i que sense l’aigua no hi ha vida.

EMSER ha obsequiat a cada alumne amb una ampolla d’alumini. Vol fomentar amb aquest gest la utilització de l’aigua d’aixeta i la disminució del consum d’envasos de plàstic d’un sol ús.

EMSER vol agrair la gran col·laboració que ens han proporcionat tots els centres educatius. Moltes gràcies.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment