Aquest dilluns 22 de març és el dia mundial de l’Aigua, i per això EMSER ha organitzat diverses activitats a les escoles del municipi, concretament a la franja de primer a quart curs de primària. Dues monitores han anat informant els alumnes de la necessitat d’estalviar aigua. De mitjana, una persona consumeix 132 litres a el dia, segons xifres de l’INE. Fer un ús responsable de l’aigua per a consum propi és una responsabilitat individual i, en qüestió de la llar, som nosaltres els que hem de saber gestionar el seu consum de la forma més adequada. A l’ésser un bé escàs, i molt més en una illa com Mallorca, hem de prendre consciència del valor de l’aigua, de l’escassetat que pot ocasionar el canvi climàtic  i que sense l’aigua no hi ha vida.

EMSER ha obsequiat a cada alumne amb una ampolla d’alumini. Vol fomentar amb aquest gest la utilització de l’aigua d’aixeta i la disminució del consum d’envasos de plàstic d’un sol ús.

EMSER vol agrair la gran col·laboració que ens han proporcionat tots els centres educatius. Moltes gràcies.Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos requeridos están marcados *

Publicar comentario