¨Sant Antoni pensa en Verd, a Sant Antoni, Recicla vidre¨, és una campanya de conscienciació ciutadana per al foment del reciclatge de vidre en una de les festes més tradicionals de Mallorca i del nostre municipi.
Ecovidrio, juntament amb el Govern Balear i 8 ajuntaments, desenvoluparà aquestes accions de sensibilització de cara a les festivitats locals dels 8 municipis més representatius de la festa hivernal de Sant Antoni, des del proper dia 15 de desembre de 2021 fins al 31 de gener de 2022. 

A Pollença es realitzarà el dia 11 de gener de 2022 un dia d’acció d’educació ambiental de Street Màrqueting per municipi, amb la finalitat de conscienciar i sensibilitzar sobre la importància de continuar reciclant tots els envasos de vidre, així com per a resoldre dubtes sobre el seu reciclatge..

Aquell municipi que més envasos de vidre recicle per habitant durant les festes rebrà un premi de 1000€ per organitzar unes festes encara més sostenibles per a l’any que ve.

A Pollença se situarà un contenidor al costat del Convent i un altre en la Plaça de Ca Les Munnares. En el Moll estarà en la plaça Miquel Capllonch.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment