¨Sant Antoni pensa en Verd, a Sant Antoni, Recicla vidre¨, és una campanya de conscienciació ciutadana per al foment del reciclatge de vidre en una de les festes més tradicionals de Mallorca i del nostre municipi.
Ecovidrio, juntament amb el Govern Balear i 8 ajuntaments, desenvoluparà aquestes accions de sensibilització de cara a les festivitats locals dels 8 municipis més representatius de la festa hivernal de Sant Antoni, des del proper dia 15 de desembre de 2021 fins al 31 de gener de 2022. 

A Pollença es realitzarà el dia 11 de gener de 2022 un dia d’acció d’educació ambiental de Street Màrqueting per municipi, amb la finalitat de conscienciar i sensibilitzar sobre la importància de continuar reciclant tots els envasos de vidre, així com per a resoldre dubtes sobre el seu reciclatge..

Aquell municipi que més envasos de vidre recicle per habitant durant les festes rebrà un premi de 1000€ per organitzar unes festes encara més sostenibles per a l’any que ve.

A Pollença se situarà un contenidor al costat del Convent i un altre en la Plaça de Ca Les Munnares. En el Moll estarà en la plaça Miquel Capllonch.Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos requeridos están marcados *

Publicar comentario